Spoznajte naše produkty

V článkoch nižšie sa dozviete zaujímavé tipy, triky, rady a iné informácie o našich produktoch. Taktiež budete informovaní o aktuálne prebiehajúcich akciách.

BLOG

Top články

  • 01/ Gélové zbrane
  • 02/ Gélové guličky
  • 03/ M416
  • 04/ SKS

Elektrické gélové zbrane – zábava pre deti aj dospelých

Hľadáte aktivitu, ktorá by vám priniesla množstvo zábavy? Uvítali by ste niečo, čo je finančne dostupné pre každého? Ideálne by bolo, keby išlo o aktivitu, ktorú je možné vykonávať ako v interiéri, tak aj v exteriéri? Ak áno, máme pre vás riešenie! Sú ním elektrické gélové zbrane.

Gélové guličky

Gélové guličky sú malé, mäkké, vodu absorbujúce guľôčky. Gélové guličky sú vyrobené zo super absorpčného polymérového materiálu, ktorý dokáže absorbovať a zadržať veľké množstvo vody. Keď sú niekoľko hodín namočené vo vode, môžu sa zväčšiť až na 100-násobok svojej pôvodnej veľkosti. Sú bezpečné na používanie a nespôsobujú ujmu ľuďom ani zvieratám. Sú vyhotovené v rôznych farbách.

Elektrická gélová zbraň M416

Gélová zbraň v prevedení M416 sa svojimi rozmermi radí medzi dlhšie zbrane, disponuje totiž dĺžkou až 75cm s tlmičom a 62cm bez neho. Jej dostrel je 15m – 16m s rýchlosťou strely 16m / s.

Elektrická gélová zbraň SKS

Gélová zbraň v prevedení SKS sa svojimi rozmermi radí medzi dlhšie zbrane, disponuje totiž dĺžkou až 108 cm
Jej dostrel je 15m – 16m s rýchlosťou strely 16m / s.

Najnovšie

Najnovšie články

Odoberaj newsletter

Buď prvý, kto vie o novinkách a cenových trhákoch!

Články

Všetky články

Prečo si vybrať práve gélové zbrane?

  • 01/ Jednoduché
  • 02/ Bezpečné
  • 03/ Cenovo dostupné
  • 04/ Od 12 rokov

Jednoduché používanie a údržba

Gélové zbrane majú jednoduchú konštrukciu a ovládanie. Na ich používanie stačí naplniť zásobník hydrogelovými guličkami, ktoré potom vystrelíte stlačením spúšte. Gélové zbrane sú veľmi ľahké a robustné. Jednoduchá manipulácia robí gélové zbrane vhodnými pre hráčov všetkých vekových kategórií.

Údržba gélových zbraní je pomerne jednoduchá. Po hre stačí vyčistiť zbraň zvyškami hydrogelových guličiek a iných nečistôt. Väčšina zbraní má jednoduchú demontáž, čo uľahčuje čistenie a odstraňovanie prípadných nečistôt.

Sú bezpečné

Obávate sa, že by ste sebe alebo niekomu inému mohli pomocou elektrickej gélovej zbrane spôsobiť zranenie? Ak áno, môžeme vás uistiť, že obávať sa skutočne nemusíte. Vďaka tomu, že elektrické gélové zbrane sa nabíjajú gélovými guličkami, je ich bezpečnosť veľmi vysoká. Gélové guličky sú mäkké a pri náraze do objektu, akým je napríklad nábytok či okno, nespôsobia žiadne poškodenie.

V prípade zasiahnutia osoby nedôjde k vzniku žiadneho zranenia, keďže gélové guličky sú natoľko mäkké, že po ich zasiahnutí nebude pokožka nijako poškodená. Aj napriek vysokej bezpečnosti elektrických gélových zbraní odporúčame, aby boli zverené do rúk osobám, ktoré majú 12 a viac rokov a zároveň dbajte na to, aby osoby pri manipulácií s týmito zbraňami nosili ochranné okuliare, ktoré sú tiež súčasťou balenia.

Cenovo dostupné

Výhodou gélových zbraní je ich cenová dostupnosť a nízke prevádzkové náklady. V porovnaní s airsoftovými zbraňami sú gélové zbrane o niečo lacnejšie. To robí gélové zbrane atraktívnou voľbou pre nováčikov, ktorí chcú vyskúšať taktické hry bez vysokých nákladov na výbavu.

Hydrogélové guličky sú o niečo lacnejšie ako airsoftové alebo paintballové guličky, čo umožňuje hráčom užiť si hry bez vysokých nákladov na muníciu.

Dostupné od 12 rokov

Aj napriek vysokej bezpečnosti elektrických gélových zbraní odporúčame, aby boli zverené do rúk osobám, ktoré majú 12 a viac rokov. Deti do 12 rokov môžu zbraň používať v prítomnosti staršej osoby.

Zároveň dbajte na to, aby osoby pri manipulácií s týmito zbraňami nosili ochranné okuliare, ktoré sú tiež súčasťou balenia.

Výhody

Recent Posts

No Posts Found

Instragramový príspevok

Nákupný košík
Domov
Zbrane
Guličky
0
Návrat hore